Geld verdienen met youtube

Om geld te verdienen op youtube kan je kiezen uit een aantal verschillende manieren.

1.
De Meeste rendabele manier, maar ook meteen de moeilijkste manier is om via youtube een Ad Sense account aan te vragen. Dat kan je alleen als je volledig zelf geproduceerde video's upload en wanneer je natuurlijk enige bezoekers ontvangt op die video's. Het screeningsmechanisme van dit systeem is heel erg hoog ingesteld.
Het is handig als je op die manier wil proberen geld te verdienen met youtube om een hoog aantal subscribers te hebben, en heel veel videos up te loaden. En dit geregeld.

Wanneer je aanvaard wordt dan komen er, wanneer je dat aanzet, automatisch advertenties op het scherm van de video tevoorschijn. Wanneer iemand er op klikt of iets koopt via deze advertenties, ontvang jij daarvoor een kleine vergoeding. Dit is de meeste rendabele manier om geld te verdienen op youtube maar meteen ook de moeilijkste.

2.
De tweede manier is gewoon zelf advertenties in je video's zetten. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een eigen website . Maar dit is heel simpel en gratis aan te maken. Zodra je een eigen website hebt kan je je aanmelden om advertenties te tonen op je website en dus ook op je youtube video's.

Het enige verschil tussen manier 1 en manier 2, dat ik hier uitleg. Is dat het bij manier 1 veel complexer is om door de screening te komen bij Adsense, en dat het na goedkeuring van je aanmelding allemaal automatisch gebeurt. Bij manier 2 heb je geen goedkeuring nodig. Alleen een youtube account met eigen video's en een website (want die heb je nodig als je je wilt aanmelden bij een advertising site). Wel moet je zelf je eigen advertenties kiezen en plaatsen en zo nodig vervangen en elke keer aanpassen aan de context van je eigen video. Wat bij Adsense allemaal automatisch gedaan wordt.




3.
De derde manier is een nogal omslachtige manier.
Je gaat rondneuzen op youtube waar je succesvolle video's tegenkomt ZONDER advertenties in.
Je contacteert de eigenaar van de video's en je probeert die te overtuigen om een advertentie van JOUW op ZIJN video te laten verschijnen.
Waarom dit nogal omslachtig is, is omdat die persoon dat wellicht niet gratis zal willen doen en het een en ander zal moeten onderhandeld worden.


Meer info geld verdienen met Youtube
Meer Youtube Views
Ik wens je veel geluk in het verdienen van geld op youtube!